Päivi Barsk

Päivi Barsk, homeopat

tel +46 (0) 70 200 79 35


paivi@likamedlika.se

Jag är född i finska Kemi i slutet av 50-talet, uppvuxen i norra Finland och norra Sverige. Det ställe jag kallat hem i många år är Övertorneå, pärlan i svenska Tornedalen. Med gymnasiet kom Haparanda in i bilden. Här bor och verkar jag än idag. Efter några år inom vården på 80-talet, fick jag anställning av Haparanda kommun, som vaktmästare på idrottshallarna. På fritiden har jag alltid varit verksam inom olika idrottsaktiviteter, både som spelare och ledare.


Hälsa och hälsosam livsstil, min egen och andras, är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag vet att det finns många olika sätt att hålla sig frisk på och må bra, därför startade jag mitt friskvårdsföretag Zonpunkten. Året var 1995 och jag har sedan dess jobbat med olika alternativa behandlingar i varierande grad, både på heltid och deltid.


Välkommen att titta under fliken ”Jag Erbjuder” för att se vilken behandling som passar just dig.


Efter en 4-årig utbildning i klassisk homeopati 2007-2011, kände jag att det var dags att ta ett steg till på friskvårdsvägen. 2012 bytte jag namn på företaget, till Lika Med Lika, vilket säger mer om verksamheten idag, homeopatins grundtanke är ju att lika botas med liknande. Mitt huvudfokus ligger idag på homeopati, som jag praktiserar på min mottagning i Haparanda, men även via Face-Time, Skype och telefon.
I Haparanda hittar du min mottagning centralt i Gamla Stan.


Lika Med Lika Homeopati

Strandgatan 29, ingång från norra gaveln

953 31 Haparanda


I Luleå finns jag på Sandviksgatan 71D

I Stockholm på Salve Hälsocenter, Krukmakargatan 3