Päivi Barsk

Päivi Barsk, homeopat

tel +46 (0) 70 200 79 35

 

paivi@likamedlika.se

Jag är född i finska Kemi i slutet av 50-talet, uppvuxen i norra Finland och norra Sverige. Det ställe jag kallat hem i många år är Övertorneå, pärlan i svenska Tornedalen. Med gymnasiet kom Haparanda in i bilden. Här bor och verkar jag än idag. Efter några år inom vården på 80-talet, fick jag anställning av Haparanda kommun, som vaktmästare på idrottshallarna. På fritiden har jag alltid varit verksam inom olika idrottsaktiviteter, både som spelare och ledare.

 

Hälsa och hälsosam livsstil, min egen och andras, är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag vet att det finns många olika sätt att hålla sig frisk på och må bra, därför startade jag mitt friskvårdsföretag Zonpunkten. Året var 1995 och jag har sedan dess jobbat med olika alternativa behandlingar i varierande grad, både på heltid och deltid.

 

Välkommen att titta under fliken ”Jag Erbjuder” för att se vad som passar just dig.

 

Efter en 4-årig utbildning i klassisk homeopati kände jag att det nu är dags att ta ett steg till på friskvårdsvägen. Jag ville utveckla mitt företagande och därmed erbjuda bra och varierande behandlingar. Varierande, eftersom vi alla är olika; då varje människa är unik, blir också behandlingen unik. Mitt huvudfokus ligger idag på homeopati, som jag praktiserar i min egen mottagning i Haparanda, men även i Stockholm där jag, tillsammans med två kollegor startat Sveriges enda homeopatiska akutmottagning.

 

 

 

I Haparanda hittar du min mottagning centralt i Gamla Stan.

 

Lika Med Lika Homeopati

Strandgatan 29

953 31 Haparanda

 

 

Välkommen till Sveriges enda homeopatiska akutmottagning. Du hittar oss på Mariatorget.

 

HomeopatiAkuten

Salve Hälsocenter

Krukmakargatan 3

118 51 Stockholm

Lika Med Lika Homeopati

Päivi Barsk

 

tel +46 (0) 70 200 79 35

paivi@likamedlika.se